Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 27 de novembre del 2011

DILLUNS 28.11.2011

Ei família, penseu que dilluns 28.11.2011, finalment, no hi ha entrenament, seran dimart i dijous en l'horari habitual.

7 comentaris:

  1. Bona nit família!
    Joan no se a on tinc que posar el meu comentari, amb aquest ritme que porteu hauré de demanar assumptes propis per contestar al blog.
    Bé en primer lloc dirli a la Sònia que la foto del sopar va ser una sorpresa molt divertida, moltes gràcies a tú i al Ramón per la seva colaboració. I a la resta dirvos que vaig estar molt agust. A tú també Montse, has vingut al primer sopar ara ja no ens pots fallar a la resta de sopars eh!. Rosa, Nati i Loli no més faltes d´assistencia , a partir d´ara la que tingui dues faltes sense justificar pagará el sopar a la resta,je, je...Anna a la próxima ja sé que haig d´anar una hora més aviat, jo ja me veia anan a casa a deixar el cotxe i agafar un taxi.
    Respecte al partit no puc dir només que el comentari d´en Gerard m´ha agradat molt .
    A la resta dels papis , " ANIMEUVOS" HEM DE TRANSMETRE ENERGIA POSITIVA ALS PETITONS I CONTINUAR ESTAN AHÍ AMB ELLS , CONTINUAR A LA NOSTRA LÍNEA .ÁNIM PAPIS , ÁNIM PRIMER EQUIP FEMENÍ SANTESCREUS C, A ON SOU?
    Aquest dissabte no falto ni treballo ni Alfonso me vol portar de viatje, aixins que AUPA SANTES CREUS C!Ja tinc ganes de veure jugar aquest equip en directe una altre vegada.
    BONA NIT FAMÍLIA !

    ResponElimina
  2. Pregunta. Suposo que aquest cap de setmana hi ha partit oi? Nosaltres marxem fins dimarts, així doncs no podrem venir ni al partit ni a l'entrenament de dilluns. Espero que no marxi molta gent. Per la nostra part mil disculpes, us fallarem! Però des de Santander us enviarem tot el recolzament possible. Tingueu els telèfons a punt que us trucarem. Ok. I no vull bromes eh!
    Fins demà!

    ResponElimina
  3. Quina sort Natalia , que us ho passeu molt be! és molt bonic Santander, ja ens explicareu. Fins la tornada!

    ResponElimina
  4. Natàlia, el partit aquest cap de setmana, segons el calendari, és dissabte a les 10 del matí, ja sereu fora?

    ResponElimina
  5. Ostres!! quina llàstima! us trobarem a faltar, al camp i a la graderia!! però que us ho passeu molt bé!!

    ResponElimina
  6. Joan gràcies per la informació però marxem de bon matí, a mi no em faria res marxar després del partit però anem amb més gent.
    Ja em sap greu ja. Quina llàstima! La Clàudia també feia la presentació del seu club el dia del partit del Reus Deportiu, fins hi tot ens han regalat dues entrades!!! Quina ràbia! Sempre em passa això quan hi ha coses importants marxem! Bé segur que us ha passat sovint que les coses bones acostumen a ajuntar-se oi?
    Us enviarem totes les forces i els ànims possibles!

    ResponElimina
  7. Que hi farem... Us trobarem molt a faltar, però és el que hi ha. Disfruteu molt, ens mantindrem en contacte.

    ResponElimina