Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Cracks del futur

Portada del diari Sport d'ahir 10 d'octubre. Es una edició limitada editada a cals Rivera-Serrano, és a dir, els bessons. Però si continuen jugant així, de ben segur que no trigaran en tenir una portada en algun rotatiu esportiu.

7 comentaris:

  1. Nota: L'Alfonso m'ha comentat que qui vulgui les fotos que va fer el seu cunyat a Torreforta (les que surten a l'apartat de Recull de fotos és una petita mostra) que li portem un pen o CD i ens les passarà. Val la pena, son d'una qualitat excelent, és nota que és un professional de la materia, haurem de fitxar al tiet del Juan i l'Alfonso de fotògraf per l'equip.

    ResponElimina
  2. Jo hi estic d'acord!!! L'adoptarem com un mes de la família.

    ResponElimina
  3. Quina portada!!! Quan vaig anar ahir al quiosk ja s'havia exaurit l'sport!! i ara entenc perquè!! Jo m'apunto al fitxatge del fotògraf!! Moltes gràcies familia Rivera-Serrano per aquest grans muntatges que de ven segur algun dia es faràn realitat!! ja ja

    ResponElimina
  4. Molt agraït per aquets comentaris, però creieu-me que si alguna cosa no necessito ara per ara es mes feina. A banda de la fotografia faig mes coses, i totes a nivell professional, amb la qual cosa os podeu fer una petita idea de com vaig de feina, i mes ara que estem acaba’n la temporada bodes.
    Cuideu-vos molt i gracies.

    ResponElimina
  5. Gràcies a tu Ildefonso, ha sigut un plaer poder comptar amb la col·laboració d'un professional com tu. Ja saps que quan vulguis, i sobretot, quan puguis, pots venir a gaudir del joc que fan aquests brivalls. Com has llegit, ja ets un més de la família futbolística, benvingut i fins la propera.

    ResponElimina
  6. Hola a tots,torno a agraïr a tots per la feina que feu per aconseguir que estiguem enganxats amb aquest blog.No hi ha dia que no s'obri,per mirar fotografies,videos,o per fer algun comentari.És un record impressionant.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  7. No tinc paraules!!! Quines fotos més maques!!! Felicitats Ildefonso!!
    Bé ja vaig agraïr les felicitacions que em vau enviar per fer-me un any més iaieta, ho comento de nou per si algu no va llegir els darrers comentaris (Sònia ja sé que podia fer copiar i pegar de tooooota la vida però...en fi que no ho he fet ja, ja ,ja...)
    Jo m'apunto a portar un pen o un CD perquè em passin aquestes fotos tan fantàstiques.
    Paula l'avi ens va dir que ja tornaves cap a casa, una gram notícia. Petonets.
    Fins demà. Per cert la portada del diari Sport genial!

    ResponElimina