Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Vídeo partit a Torreforta

Petit resum del partit jugat a Torreforta diumenge passat.

Imatges cedides per la família Carbasse - Balaña i editades per un servidor.

La durada del vídeo només és de 5 minuts per no fer-ho molt llarg. però realment és podria fer de més de 15 minuts, amb talls de més d'1 minut de possessió de la pilota dels nostres nens.


8 comentaris:

  1. Nois/es, ni que dir tinc que per mes que m'ho miri, no deixo d'emocionar-me en cada una de les jugades que veig en aquest fantàstic video!!, i si això li afegim aquesta musiqueta que li ha posat el Joan!! La gallina de piel!!! Ens veiem dissabte .... que ja en tinc unes ganes!!! Un petonàs a tots i de veritat GRACIES per tot aquest recull que feu partit a partit!!

    ResponElimina
  2. Fantàstic.Enhorabona per haver guanyat pero sobretot per com heu guanyat, jugant com el barça.Felicitats i a seguir endavant.

    ResponElimina
  3. Oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh! Quina preciositat! Tinc la pell de gallina i la llàgrima a punt de caure galta avall...Joan això de la música m'ha matat. Sònia em sento igual que tu, l'emoció a flor de pell!!! Potser és amor de madre però xiquets com juguen! Fantàstic, almenys per nosaltres!!
    Escolteu en aquest blog només falten les entrevistes als jugadors, a l'afició i la roda de premsa dels entrenadors un cop finalitzat el partit!!!Ja ja ja(com el vestidor!!!). Felicitats de debò, us ho mereixeu tot artistes!!!

    ResponElimina
  4. No donis més idees Natalia, que ja veieu que aquest any s'està conseguint particpació màxima!!, novetats, i moollltes sorpreses més!!!!!.
    La veritat és que ens està quedant un blogg xulíííísssssssiiiiiiiiimmmmmmm!!!!!!!!!!!
    Enhorabona a tos!!!!!!!!!.
    ràcies per preguntar per la Paula, es troba millor.., dissabte ja la veureu.

    ResponElimina
  5. Felicitats al Crack del blogs!és un blogspot ple d´ilusió , d´empatía, amb una inversió impotant plena de valors, i en el que no li falta cap detall, M´ENCANTA!.
    Qué demà disfruteu moltíssim i passeu molt bona estoneta jo animaré als nostres "bombonets" desde la feina , QUINS NERVISSSSSSSSSS!
    MOLTA SORT!

    ResponElimina
  6. Hola Lucía, el mèrit del blog és de tots, i en especial dels nens, raó per la qual és fa, i amb molt de gust.
    Jo també estaré penjat del mòbil tot el matí, també hem toca treballar demà. En el meu cas son dues setmanes sense veure-us, això de plegar tant tard és un inconvenient.
    Som'hi nois, jugant com ho sabeu fer no hem fareu patir.

    ResponElimina
  7. Bon dia a tothom, gran victòria la d'avui contra la Pastoreta B, al vespre la crònica i fotos.
    Visca els pre-benjamins C del Santes Creus !!!

    ResponElimina
  8. Felicitats " Santes creus c" per la gran victòria , segur que una vegada més heu fer difrutar a tota la familia que sempre us acompanya, us asseguro que els que no hem estat físicament ho hem fet psíquicament, desde la feina amb molts nervis , segur que us ho heu passat pipa!.
    Un saludo per tots.
    Per cert Tarragona prepararà els jocs del Mediterrani 2017!.

    ResponElimina