Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Santes Creus "C" - La Floresta

Grandíssima victòria la d'avui contra La Floresta per 7-2.
El partit ha començat una mica lent, amb molts tocs i el control de la pilota, però al nostre camp. Això ha fet que en una pilota dividida l'equip contrari aprofités per posar-se pel davant en el marcador. Amb el 0-1 s'ha acabat el primer quart. A la represa, ha estat tot molt diferent, no hi ha hagut tant de toc, han fet un joc més directe i en un moment li hem donat la volta al marcador arribant a la mitja part 3-1. Seguint aquest estil de toc i pilota a l'espai, al tercer quart hem aconseguit un parell més de gols i deixat el partit sentenciat. A l'última part ells han tornat a marcar, això si, de penal, que el Raul gairebé atura.
Els golejadors d'avui han estat: Adrià (2), Juan, Alex, Joan C.,  Pol i Arnau.
Felicitar a tots els nens per la lluita i l'esforç durant tot el partit i als entrenador, per la feina que estan fent amb ells.

 Gran feina defensiva, amb l'Oscar, com sempre, molt atent.

 L'alegria del Juan després d'aconseguir marcar.

 L'afició animant als crack en tot moment.

 Algun dels detalls tècnics que s'han vist durant el partit.

 Els misters sempre atents dels nostres cracks.

Alegria final per la victòria.

27 comentaris:

  1. Ei "familia" no us podeu queixar.., això és EFICÀCIA!!, hem arribat a la 13:30h., hem dinat i a les 15:10h., el blog ja està actualitzat.
    Que acabeu de passar bon cap de setmana!!!!!

    ResponElimina
  2. Partidazo como siempre , no tienen techo, cada vez lo acen mejor

    ResponElimina
  3. A veure gent!! he de fer el comentari i em sento molt pressionada per la premsa "critica" d'aquest bloc!! Com ho diria: Com be sabeu, no hi ha cap partit fàcil, però amb esforç i treball s'aconsegueixen els objectius marcats, i aquest era el nostre, el d'avui, guanyar a la Floresta que sempre ha estat un gran rival per al Santes Creus, gràcies a aquests nois que tenim que no es conformen mai en poca cosa. "paraula de Pep". Crítics espero haver estat a l'alçada per a la vostra plàcida lectura. Ja ja ja

    ResponElimina
  4. I ara ...., el comentari que em surt!! Ole le, ola la..., ser el Santes Creus es el millor que hi ha!!! Doncs es clar que sí, "xavalins" que sou els millors!!, del primer a l'últim sense diferencies ni excepcions, i cada dia disfrutem més dels vostres partidassos!! Un petonàs a tots!!"Paraula de Sònia, "companes" de bloc, espero el vostre comentari!! ja ja ja

    ResponElimina
  5. Hola família, he canviat l'enllaç del calendari per l'actual, perdoneu l'error.
    Com la temporada passada comencem al camp del Torreforta. La temporada passada no hi vam guanyar cap vegada, però aquesta que es preparin.

    ResponElimina
  6. Alfonso Rivera "gemelos"2 d’octubre del 2011, a les 0:02

    Podríamos definir la crónica como "paraula de Joan", seguro que no eres columnista del sport...?
    Felicidades al equipo, realmente un muy buen partido, cada semana superan el partido anterior.
    Yo personalmente me quedo con los rondos que hemos podido ver en el primer cuarto. Y la verticalidad y pases al espacio del segundo y tercer cuarto.
    Y algo que creo que va a ser muy importante este año "el fondo de armario", cualquier jugador del equipo esta a muy buen nivel y aporta buenas cosas, ya lo hemos visto hoy, han marcado hasta seis jugadores del equipo.

    Felicidades y a disfrutar del fin de semana.

    ResponElimina
  7. Hola Anna , quan vam arrivar a casa vam anar directes a veure el blog sense cap dubte de que ja hi seria actualitzat, i aixins ens ho vam trobar.
    Felicitar a tot l’equip i als misters , pel partit tan ben treballat i per la merescuda victòria.
    Ahir van venir uns excompanys de futbol de L´Alfonso i d´en Juan , a veure el partit i uns familiars i ens van dir que van disfrutar del partit, que han quedat impressionats de com es passen la pilota i del nivell que hi ha al grup.
    Felicitar al crack del cronista per les fotos i per la crònica .
    QUE Acabeu de tenir TOTS UN BON CAP DE SETMANA!!!!!

    ResponElimina
  8. JUAN:
    El sabado porfin no coincidian los dos equipos y pude ir a ver un rato a los peques y realmente la juegan de miedo,enhorabuena a todos por los resultados que estis consiguiendo y darle las gracias a joan por el enlace al BLOG de los compis

    ResponElimina
  9. Hola Juan, gràcies pel comentari i felicitar-vos a vosaltres també per la gran pre-temporada que heu fet. L'enllaç al vostre blog, ja hi era la temporada passada, i ara també en aquesta nova de Pre-benjamins perquè als nens els agrada veure que fan els seus COMPANYS, perquè encara que siguin grups diferents, no deixen de ser COMPANYS.

    ResponElimina
  10. Buenas noches Juan i compañía, deciros que nosotros también os seguimos y estamos pendiente de vuestros resultados ( por cierto muy bueno), preguntamos a Jaume o a componentes de vuestro equipo. Y sí es estupendo que existan los dos enlaces ( tanto en este blog como en el vuestro).., es una manera para que los niños se vean y curioseen fotos, vídeos y demás.

    ResponElimina
  11. Continuu sense saber per què hi ha gent que no pot fer comentaris, tot i que segueixo pensant que és culpa del navegador (internet explorer), es deu haver fet alguna actualització i fa que no sigui compatible amb blogger.

    ResponElimina
  12. Ánim companys intenteulo per blogger escritorio, vinga Mónica, Natalia, Rosa que arriva el Diumenge i heu d´estar preparades, va que se us troba a faltar.
    Fins demà!!!!!

    ResponElimina
  13. Hola a tots,vull fer una prova a veure si per fi puc tornar a filosofar amb tots vosaltres.

    ResponElimina
  14. No sé què ha fet el Cu. i ara provo a veure si puc escriure d'una vegada.
    Juguem dissabte o diumenge?
    Natàlia

    ResponElimina
  15. Sembla que funciona!!! Hola de nou vaig escriure un missatge tipus roda de premsa Josep Guardiola però no el vaig poder publicar mira que em va quedar bé!!!
    El proper partit intentaré fer-ho de nou.
    Ja us trobava a faltar!!!
    Fins demà!
    Natàlia

    ResponElimina
  16. Hola Natàlia, quina alegria més gran veure que ja podeu escriu de nou.
    Si no hi ha novetats, juguem diumenge, i bastant d'hora.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  17. Bon dia a tots/totes!!!!
    Quina alegria retrovar-nos per aqui!!!, es tot un plaer tornar a llegir les vostres paraules!! ostres, sona cursi...
    Bé ara nomès ens queda la Sonia i la Rosa ..., ens hauran de compensar amb unA GRAN PARRAFADA.
    Ens veïem, m'en vaig a currar!!!!

    ResponElimina
  18. Hombre!! quina alegria tornar a llegir els comentaris de la Natàlia i la Mònica!! nenes la setmana del comentari "examen" per als critics i vosaltres desaparegudes, es que....!! Bé però lo important que ja sou aquí!!
    Anna!! que jo havia fet el meu comentari eh??? que vol dir això!! ja ja ja Fins la tarda familia!!Per cert Natàlia, uns dies sense escriute i ja tornem amb "l'Anonim"? ai ai ai!!

    ResponElimina
  19. Ei família, quina emoció, ja falta poquet per tornar a començar una nova temporada. Aquesta s'espera més dura i disputada, en la que ens trobarem molts equips amb nens més grans que els nostres, però això no ha de fer que perdin la il·lusió i les ganes de jugar a futbol i practicar aquest esport que els agrada tant.
    Han de saber que sempre ens tindran a nosaltres per animar-los i felicitar-los per l'esforç, les ganes, la lluita i el sacrifici que hi posen en cada entrenament.
    El premi a tot això és la victòria en el partit del cap de setmana, i de ben segur que aquesta temporada el premi costarà molt d'aconseguir, però tal com juguen, com s'ho passen al camp i les alegries que ens donem, ja es una victòria.

    ResponElimina
  20. Hola a tots, feia dies que no deia res. Nomes us volia dir que es IMPORTANTISSIM que porteu el DNI DELS NENS per qualsevol problema, no us en olvideu siusplau. Moltes gracies, aneuvos-ho pasant entre tots i PUNTUALITAT.

    ResponElimina
  21. Pròxim destí!!! Torrefortaaaa!! Vinga nois ànims que ens em de treure l'espineta de la temporada passada!! Bé i si no ens la treiem, doncs, no passa res, ho tornarem a provar, l'important es que juguin com ho saben fer i disfrutin el màxim!!
    Bona nit familia!!

    ResponElimina
  22. Alfonso Rivera "gemelos"7 d’octubre del 2011, a les 12:46

    De lo que tenemos que estar seguros es que vamos/van a disfrutar muchísimo, desde el momento del encuentro con el equipo en nuestro campo hasta el momento de la ducha.
    Lo que pase durante el partido perdamos o ganemos, lo sabremos al final del encuentro, pero estos peques lo dan todo y con esa aptitud difícilmente puedes perder, al equipo contrario tan solo le queda “la suerte”, que a veces la tienes y otras no aparece (ESPERO NO TENER INFILTRADOS DEL TORRE)
    Bueno, la verdad es que me contagio un poco de la euforia colectiva, pero estos peques nos consiguen contagiar de su aptitud positiva.
    Animos y “A POR ELLOS”

    ResponElimina
  23. Família futbolística,com va tot?
    Per fi la lliga ja comença,no sabem en quins equips ens trobarem,però ens és igual,el més important és que veiem als nostres peques amb moltes ganes de jugar i d'aprendre,i jugant com juguen crec que gaudirem de molts partits.

    Diumenge tenim el primer i contra un equip que ja conegut,no sabem si ens trobarem a l'equip de la temporada passada,però segur que ens ho posaran difícil.

    Per cert,una pregunta,si el nostre fill no té DNI què hauríem de portar?

    ResponElimina
  24. Moni.... com que no té DNI el Joan? Porta el carnet del Super3, jejeje.
    Es broma, suposo que amb el llibre de família o el passaport, n'hi deu haver prou.
    Ja pots demanar hora per tramitar-li.
    Apa, fins diumenge.

    ResponElimina
  25. Gràcies Joan per l'aclaració.
    Ja veig que estic tardant en fer els DNI dels nens,però fins ara no l'havia necessitat.Ja portarem el llibre de família. I ja puc començar en demanar dia per fer els carnets.
    Ens veiem el diumenge.

    ResponElimina
  26. Hola a tots!! molt bo el tema DNI!! ja ja ja. Per cert Joan molt xulo el baner de fotos que van passant, encara que la foto sorpresa..., ja ja ja, moltes gràcies no havia bufat mai dues espelmes de xocalata tant grans!!! Fins demà

    ResponElimina