Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Torreforta "C" - Santes Creus "C"

Primera jornada del campionat territorial de lliga, corresponent al grup 26, entre el Torreforta CDC "C" i els nostres cracks, Santes Creus Club Esportiu "C".  Importat victòria la d'avui a l'estadi municipal de Torreforta per 3-9. Aquest triomf és molt especial pels nostres petits, ja que, a part dels 3 primers punts, significa guanyar en un camp on encara no ho havien fet.
El d'aquest matí ha estat un partit molt còmode, dominat de principi a final, amb gran control de la pilota i desbordant en tot moment el rival en totes les zones del camp.  El primer quart ha sigut, si s'hem permet dir-ho, els millors 10 minuts de futbol 7 que he vist. 
Destacar l'esperit de lluita i sacrifici que tenen aquests nens no donant cap pilota per perduda i pressionant en tot moment per recuperar-la quan la tenen els altres. 
Per uns moments semblaven el mini-barça, treient la pilota jugada des del darrera i buscant el foradet a dalt per intentar crear una jugada de perill. INCREIBLE tenint en compte que només tenen 6 anys. 
Els golejadors d'avui: Arnau (3), Antonio (2), Joan A., Joan C., Adrià i Juan.

Equipàs el nostre.
 
 Ja hem començat bé i s'ha guanyat el sorteig inicial.

 Ultims detalls tàctics.

 Tots junts celebrant els gols.

Intent d'"ola" al municipal de Torreforta.



17 comentaris:

  1. Bloggers/eres, ja teniu crònica, fotos i vídeos (facilitats Pel Curro Anaya).
    Perdoneu el retard però hem anat a una festa d'aniversari i hem arribat tarda a casa.
    Tati, moltes felicitats !!! T'has lliurat de pagar un esmorzaret, eh...

    ResponElimina
  2. Moltes Felicitats nois!! Ja podem dir que ens em tret l'espineta que portaven de l'any passat!! Bona lliçó la d'avui i tres puntets a la saca!! Això a començat bé, i tot el que comença bé acaba millor!! Ànims i a per els propers!!! Força Santes Creus "C"!!! Joan, excel.lent amb la rapidesa tot i anant de festa!!!
    Natàlia com va la rescaca d'ahir?? ja ja Moltes Felicitats!!

    ResponElimina
  3. Vosaltres si sou uns cracks, aixó si que és obtimitzar el temps, nosaltres acabem d´arrivar i ens hem portat la sorpresa de que ja estava tot aquest sortit penjat.
    Jo també penso que han comenÇat molt molt bé jugan com si fossin uns professionals, després cap al final ha hagut algun moment de descontrol tan en un equip com l´altre, peró de seguida han recuperat L´estil que els hi defineix,i com sempre darrera d´una feina ben feta hi ha un bon resultat. FELICITATS SANTES CREUS!.
    I com no NATALIA, la família Rivera-Serrano et dessitja moltes felicitats, avui t´hem possat falta , queda pendent una bona estirada d´orelles, molts petons!!!!!

    ResponElimina
  4. Carai Sònia si ens possem d´acord no surt, 17:35h totes dugues a l´hora, increíble. Petons!

    ResponElimina
  5. Bé com no podia ser d'altra manera, blogg actualitzat però tot i així, queden pendents uns quants detallets, que ja aniran sortint..( home si ho possem tot el primer dia no té gràcia!!!!).
    P.D.1: Sònia hem fa falta material ( bé tu ja saps..)
    P.D.2: El matiex et dic a tu Lucia, ja saps com hem quedat i perque tinc a la Paula malalteta que sino vindira a buscar-ho...

    I per últim agrair al CURRO, el seu baptisme al blog com a ajudant tècnic-suport de material audio-visual.., moltes gràcies aq tots la veritat és que és un plaer veure als nens jugar i també és un PLAER passar una estona divertida amb tots vosaltres., però jo crec que ara falta un partidet de pares, oi???.., podriem fer una nova secció al blogg de PARES??, que us en sembla??, no no Moni ja sé que a tu et sembla molt bé, i a la resta????

    ResponElimina
  6. Perdoneu les faltes, és que estic fent tres coses alhora i és clar aleshores la qualitat baixa...

    ResponElimina
  7. Per cert Sònia, com li ha anat a la Xènia?? Espero que molt bé. La Paula t'ha trobat a faltar!!!, i a tu també Claudia!!!

    ResponElimina
  8. No es podia començar més bé la temporada que amb una victòria contra el Torreforta i al seu camp.
    Ha estat un partit a on hem vist un equip defensant els seus colors,i que continua amb la idea d'anar-se passant la pilota.
    Felicitats menuts!!!
    En aquests videos es pot sentir el patiment i l'emoció que passen els familiars dels jugadors.Que es preparin els camps dels nostres rivals,no ens cansarem d'animar als nostres petits,oi?

    ResponElimina
  9. La Paula us envia un petó i una abraçada desde la seva habitació a l'hospital. Ens veiem aviat.

    ResponElimina
  10. Joan,què li passa? L'han ingressat?

    ResponElimina
  11. Doncs si, te neumonia, haurem d'estar uns dies ingressats.

    ResponElimina
  12. Ei Pauleta!! que ha passat? Els Salas-Borrull t'enviem un petonàs molt molt gros!! Al pròxm partit porto la Xènia i t'ensenyarà aquest jocs de mans amb les cançonetes que tu segur que ja saps!! Demà et trucaré per parlar amb tu!! Un petó guapíssima!!

    ResponElimina
  13. Per cert Anna, gràcies per l'interès de la Xènia, li ha anat molt bé, i el millor de tot es que ens ha donat temps de veure-la!! Tanta activitat acabarà amb mi!! ja ja ja

    ResponElimina
  14. Alfonso Rivera "gemelos"10 d’octubre del 2011, a les 10:44

    Buen partido el de los peques. En la línea de los últimos partidos jugando y definiendo ¡Cuánto vamos a disfrutar esta temporada!!!
    Y como siempre, los comentarios de quienes los ven por primera vez ¡que bien juegan estos peques!!!.
    Por cierto, la gradas de nuestra afición…, me tuve que bajar al campo, porque me comían los nervios, pero viéndoos desde abajo era espectacular ver nuestro grupo de papis ¡!que afición la nuestra!!!, con ¡!OLA! incluida.
    Paula que te recuperes pronto, que la afición te necesita.

    ResponElimina
  15. Ei!!! Quin partidàs!!!
    Tot i fer-nos matinar vam disfrutar de valent veient el joc dels nostres cracks i ells deu n'hi do el desperts que estaven.

    Moltes felicitats a la Natàlia ( que per cert ens deu una mica de coca i xocolata com els nens...és broma) i molts petonets a la Paula que es millori ben aviat.

    ResponElimina
  16. Gràcies a tots/es per les vostres mostres d companyerisme. D moment tot segueix igual.

    ResponElimina
  17. Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Per fi, ja sóc aquí de nou. Moltíssimes gràcies per les felicitacions, de veritat molt contenta de rebre-les.
    Ho sento però el diumenge us vaig fallar, i m'arrepenteixo perquè pel que veig em vaig perdre un bon partit! Bitxitus espero que no em falleu i el pròxim partit el jugueu tan bé com aquest!!!
    Paula, un petonet per a tu i els teus pares. Desitgem que et milloris ben aviat. Ànims i força.
    Xènia ara per a tu, felicitats guapetona segur que ho vas requetebeeeeeeeee!
    Be família que tingueu dolços somnis!
    Per cert si no teniu feina avui al programa de Tv3 el convidat el protagonista és el meu estimat Bojan.
    Apa siau tremendos/es.Fins demà.
    Ep també m'agradaria felicitar als entrenadors la seva feina dóna fruit, no us sembla?

    ResponElimina