Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 30 d’octubre del 2011

Santes Creus C - Sant Pere i Sant Pau A

Important, treballat, suat i sobretot més que merescut empat a 3 contra el Sant Pere i Sant Pau A, una altra equip format per jugadors de segon any.
El d'avui ha sigut un partit molt igualat i amb ocasions per tots dos equips. Els visitatns s'han adelantat al marcador amb un gol polèmic, ja que la pilota supera la línia de fons, però l'arbitre, no ho ha vist així. Al segon quart el nostre equip ha mostrat una versió més defensiva i s'ha arribat a la mitja part amb 0-1. Al tercer quart hem sortit a per totes i un gran Joan Anaya ha marcat el gol de l'empat, resultat amb el que arribem a l'últim quart, on ens hem adelantat al marcador amb gols de l'Edu, que s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada, i de l'Adrià. Ells, demostrant la seva superioritat física, han retallat diferències marcant el 3-2 i amb temps d'afegit fent el 3-3 final. 
Tot i ser un magnífic resultat, hem marxat a casa amb la sensació d'haver perdut 2 punts, però repeteixo, el d'avui ha sigut un resultat que abans de començar, tots el signàvem, però vist el partit, no ens conformem.

 La capitania d'avui ha estat pel Joan Anaya.

 La contundència de l'Oscar en defensa.

 Avui ha trobat la recompensa del gol, gran premi a la feina ven feta.

 Aquesta imatge s'ha repetit en diverses ocasions avui. Misters, els cordons es lliguen més fort. Quan ho feiem els pares/mares, això no pasava.

 El càmera oficial i la seva ajudant, sempre pendents.

 La felicitat de l'Edu pel gol aconseguit.

 I que dir de l'alegria de l'Adrià i el Robert.

 A la "grada", alegria descontrolada. S'ha fet l'ola i tot.

Com sempre, el fair play és present durant i al final del partit.

Resultats i classificació d'aquesta jornada.

Jornada 4 (30-10-2011) 
CAMP CLAR, AT. "A"     10 - 0   TORREFORTA, C.D.C. "C"    
GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"     1 - 3   VILASECA C.F. "A"    
CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"     0 - 15   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"    
MONTBLANC, U.E. "B"     0 - 7   SALOU, U.D. "A"    
PARE MANYANET, A.E. "A"     22 - 0   ESPORTIU MASSOS DE REUS    
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     3 - 3   ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"    
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     0 - 11   CANONJA, C.F. "A"    






EquipsPartitsGolsSanció
PuntsJ.G.E.P.F.C.Punts
1CANONJA, C.F. "A"124400325
2CAMP CLAR, AT. "A"124400273
3ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"104310307
4VILASECA C.F. "A"94301277
5SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"742112115
6PARE MANYANET, A.E. "A"642023412
7SALOU, U.D. "A"63201166
8ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"341031817
9GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"3210145
10MONTBLANC, U.E. "B"341031626
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"34103727
12CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"34103534
13TORREFORTA, C.D.C. "C"04004537
14ESPORTIU MASSOS DE REUS03003041

7 comentaris:

  1. Hola família, perdoneu el retard, però hem tingut un migdia molt ple i fins ara no he pogut actualitzar el blog.
    Fins dimarts, bona castanyada, força pre-benjamins C i força Barça !!!

    ResponElimina
  2. Bon dia a tots,estic d'acord amb tu Joan,abans de començar el partit amb un empat ja seria un premi,però després de com va anar el partit ens vam quedar amb la llàstima de no poder aconseguir els 3 punts.Els nostres petits van fer tot un partidàs,van lluitar moltíssim i no es van quedar enrera davant els seus rivals.
    Felicitar a tots els jugadors per la gran feina que han fet,cada un pel seu joc,entre tots van defensar i atacar com uns campeons.
    Visca els Prebenjamí C dels Santes Creus!!!
    i Visca el Barça!!!
    Ens veiem el dimarts a les 8..., Adri, prepara't les orelles!

    ResponElimina
  3. Bon dia companys!! Gran partit el d'ahir, bon resultat però mal sabor de boca, aquest petits es mereixien guanyar, van jugar com mai i van plantar cara a un gran equip de segon any!! però nomes em queda felicitat a tot aquest gran equip que tenim de jugadors, entrenadors i pares!! a tots felicitats per la feina feta, sou molt grans!!

    I que dir del nostre barça!! fantàstics!! i els de reus prometem eh?? gran gol del reusenc Cuenca!! Força Barça i força Pre-benjamins "C" Santes Creus!!

    ResponElimina
  4. Bon día Campions! Partidàs el d´ahir, felicitar a tots els jugadors i al nostre PORTERÀS que ho va fer de maravella, llástima del resultat totalment injust, pero no passa res que es preparin els del torneig! Ánim Santes creus C que sou molt grans!.
    Que passeu tots una bona castanyada i fins Dimarts!

    ResponElimina
  5. Joan,si us plau, personalment crec que no has de demanar disculpes pel retard,faltaria més. És possible que siguem impacients i parlo per mi que entro al blog una vegada i una altra per veure si ja tenim la crònica, les fotos i els comentaris...però tranquil, no ens estressem, el bo es fa esperar no? Tens tot el temps que et faci falta, faltaria més. No creieu.
    Parlant del partit, no tinc paraules...em sembla que tots veniem preparats per una nova derrota però carai quina sorpresa i quin regal més gran ens van fer. Un partit genial i emocionant, llàstima pel resultat i les decisions arbitrals.
    Són lluitadors, insistents, eixerits, defensius, atacants, companys, amics,...en definitiva com dieu tots són grans! Són una monada que cada cap de setmana ens regalen un joc molt maco. Gràcies vitxets ens feu xalar molt.
    Per cert, trobo a faltar la pinya abans de començar el partit, vosaltres no? És maco i positiu que hi hagi unió entre ells i que siguin conscients que formen part d'un equip i que entre tots es tiren els partits endavant.
    Que vagi bé la castanyada! No retireu massa tard!

    ResponElimina
  6. Per cert aquest nano el Cuenca que va marcar ahir un gol amb el Barça, ja sé que és de Reus però nascut a Reus? Per què... és possible que no sàpiga parlar en català? Ahir el vaig sentir quan l'entrevistaven en català i no li va sortir cap paraula.
    Tanta immersió a les escoles, ens ha servit d'alguna cosa? Si sabeu alguna cosa sobre la procedència d'aquest nano m'agradaria saber-ho.

    ResponElimina
  7. És de Reus, (barri Juroca), de familia castellano-parlant, però totalment d'acord amb tu Natàlia, jo també el vaig escoltar i em va emprenyar molt que no fós capaç de contestar en Català, perquè estic segura que de saber-lo el sap, però......, vaja que hi farem!!

    ResponElimina