Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 26 d’octubre del 2011

La Canonja A - Santes Creus C



Tot i el resultat tant exagerat, com és pot veure al vídeo, l'equip que va tenir la pilota i la va voler jugar va ser el nostre. Només va faltar una mica de punteria i força per fer un resultat més igualat, que hagués estat el més just.

Gravació realitzada pel càmera oficial de l'equip, Gerard Carbasse.

12 comentaris:

  1. Nens quin penal!!! I quines ocasions vam fallar!! El resultat no va ser massa just, un parell o tres de golets més els podien haver fet, no us sembla. Bé de totes maneres van jugar de meravella tots,com diu l'Alfonso, el porter, els defenses, els davanters els mitjos...tots super bé, super bé.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord Natàlia, un resultat injust per lo bé que van jugar, però així es el futbol!!
    Per cert Joan com sempre bonic video i música acertada!! ja ja ja, no se d'on la deus treure però la veritat, molt currat!! Felicitats a tots!!

    ResponElimina
  3. FELICITATS CÀMARA! Moltes grácies per fernos disfrutar d´aquest video.
    Joan amb " Inazuma eleven " l´has clavat!, queda chulíssim amb els nens els hi encanta.
    VISCA EL SANTESCREUS "C"!
    BONA NIT FAMÍLIA!

    ResponElimina
  4. Hola de nou família, cada dia és més difícil trobar la música indicada per cada vídeo. Avui mateix he estat més de 20 minuts buscant, remenant, escoltant, pensant, fins que m'ha vingut al cap que a l'Arnau li agraden els dibuixos aquests dels Inazuma eleven i... bingo, ja l'he tingut. Ja m'he posat a pensar la del proper diumenge, però de moment no tinc res, res concret, pel cap ja en tinc alguna, però és clar, fins que no hi ha vídeo...
    Bé, celebro que us agradin i espero seguir aquest nivell tant exigent tota la temporada.

    ResponElimina
  5. Escolteu, quan es fa el canvi d'hora? No ens despistem que encara quedarem 3 hores abans...ja, ja,ja és broma!!!
    Gerard congratulations, uns videos fantàstics!!Gràcies!!!!!
    EL Joan ha xalat molt veient les imatges del partit i sobretot li ha encantat la cançó que acompanyava les imatges. Una i mil vegades gràcies a tots per tot.

    ResponElimina
  6. Gerard, el Ramon diu que com a càmara fitxat!!! jo només vaig grabar una vegara i encara està marejat de veure'l!!! ja ja ja. La veritat es que fem un bon equip!! Fins la tarda

    Nataàlia estarem atents amb això del canvi d'hora!! ja ja ja

    ResponElimina
  7. Per aquest cap de setmana no ens afecta el canvi d'hora (futbolísticament parlant), perquè nosaltres juguem dissabte al matí. S'ha de fer la nit de dissabte a diumenge, quan siguin les 3 de la matinada de diumenge, s'han de posar les 2. Això vol dir que podreu dormir una horeta més el diumenge.

    ResponElimina
  8. A veure si aguanta la tarda i no plou durant l'entrenament.

    ResponElimina
  9. Joan la pluja s'ha portat bé i han pogut entrenar sense mullar-se.
    Bé prepareu-vos, aquest cap de setmana no, que el mister ens convoca a les 11, però el dia 1...xatineeeeeeeeeeees ens toca matinaaaaaaaaaar i ben d'hora; he sentit que el primer partit el tenim a les 9 o 9:30 així doncs feu càlculs, recordeu el torneig és a Roda de Barà. Això és pitjor que la mili!!!això que no l'he fet ja,ja,ja.
    Joan això de dormir el diumenge ja m'agradaria, però també em fan matinar per anar al partit de la Clàudia. El dilluns que tenim festa deixeu-me dormiiiiiiiiiiiiir porfaaaaaaaa! si més no fer el "ronso" pel llit.
    Fins dissabte i esperem que no plogui.

    ResponElimina
  10. Ostres !!! doncs si que tocarà matinar dimarts...
    Si juguem a les 9, i hem d'estar al camp 1 hora abans, això son les 8, però és clar, d'aquí a Roda de Barà hi ha uns 20 minuts, per tant, això vol dir que el Ricard ens convocarà entrre 1/4 i 2/4 de vuit. M'agafa son de pensar-ho.
    Amb això de la mili, ja en som dos, jo tampoc la vaig fer, jejejeje...
    Fins dissabte.

    ResponElimina
  11. Que dius? a un 1/4 i 2/4 de vuit??? a les 7 tothom a fitxar!!! si no ja ho veureu!! jo al l'entrenament vaig proposar fer tots junts una foguera al parking del Santes Creus i celebrar la castanyada allà tots junt i així ja empalmem!! ja ja ja
    Ens veiem dissabte a les 11h!! quin luxe d'hora!! però no s'acostumeu gaire!! ´ja ja

    ResponElimina
  12. No tindrem temps d'acostumar-nos a una convocatòria de migmatí, al cap de 2 dies, ens en posen una de matinada...

    ResponElimina