Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Santes Creus C - La Pastoreta B

De nuevo victoria, esta vez frente a la Pastoreta “B”, partido complicado a pesar del resultado, debido a la defensa avanzada que ha planteado nuestro rival con un equipo corpulento y que realizaba presión en medio campo.
Primer cuarto correoso por la presión en medio campo, avanzándonos en el marcador por un penalti lanzado por Juan y una intervención en el final del cuarto de Raúl salvando el empate.
Segundo cuarto decisivo para la resolución del partido, con un Arnau resolutivo marcando los tres siguientes goles hasta llegar al 4-0 y Adrián matando el partido con el 5-0 antes del pitido que indicaba el descanso. En este segundo cuarto hemos podido ver una buena presión de nuestro medio campo  al saque de portería del central de la Pastoreta.
El tercer cuarto empieza el equipo rival acortando distancia con un 5-1 y de nuevo los nuestros, Antonio en un centro que remata Juan hacen subir el 6-1 al marcador. Y llegando al final del tercer cuarto de nuevo La pastoreta acorta distancias con el 6-2.
Último cuarto del encuentro donde  de nuevo se ha podido ver la lucha en el medio campo y donde Antonio ha marcado un bonito gol levantando la pelota por encima del portero y Adrián cerrando el resultado con el 8-2 aprovechando un contraataque bien conducido y resuelto por nuestro peques.
Resumiendo de nuevo a disfrutar de nuestros peques, y viendo como estaba “la grada”  empieza la expectación  por ver jugar a nuestros crack’s en casa.
Crònica facilitada per l'Alfonso.

 L'1 a 0, Juan de penal.
 Tot l'equip celebrant el gol que obria el marcador.

 Une de les grans actuacions del Raul. Com sempre molt antent.

 Gran col·laboració defensiva. tot l'equip defensant dins l'àrea.

 Un dels gols de l'Adrià.

Estesa de nens celebrant la victòria.

8 comentaris:

  1. MOLT BÉ !, En Joan i l´Alfonso ja han fet deures, peró i la reportera oficial? Sónia que avui teníes molta responsabilitat jo he confiat en tú , on son esas fotos?, mamis , papis heu gravat?.
    Doncs jo no m´imagino a Sónia sense la cámara ,esperaré a que arrivin ¿no?.
    Petonetsssssssss!

    ResponElimina
  2. Hola a tots, avui sóc el primer a escriure, no m'ho puc creure. Només donar les gràcies a TOTS els nens per la seva dedicació, esforç i ganes d'apendre. Sense ells tot això no seria possible.Tots milloren al seu ritme i disfruten jugan a futbol, que es el mes important.

    ResponElimina
  3. Ricard ho sento !ho sento !si arrivo a sapiguer que estaves escrivin m´hagués quedat quieta, és que estic de guardi i MOLT ABURRIDA, i com no he pogut anarhi estic aquí enganxada .
    Pero aprofito i us felicito a tú i en Robert, perque la victoria és el resultat de la vostra feina , qué tinguis un bon cap de setmana Ricard!.
    Ara ja callo us ho prometo!

    ResponElimina
  4. No sigueu impacients, les fotos s'estant escollint i els vídeos editant.., com sou??
    Gracies ricard per dedicar tan bon missatge, es q el veiem tots !! I gracies per participar en aquest projecte, de bona veu se q el segueixes com el primer!!!
    Doncs si tot i q ni ha estat el millor partit jugat ( hi han hagut moments d descontrol) tothom menciona el mateix;;; no es normal q nens d 6anys juguin d'aquesta mandra i això tb es gracies a tu. FELICITATS!!!
    Por cierto Alfonso muy Buena crònica , considerate "fichado"

    ResponElimina
  5. Avui hem tingut un altre gran partit,ja portem dues victòries i ben merescudes.
    Felicitar a tots per l'esforç que hi posen en cada partit i sobretot les ganes de jugar al seu joc preferit,el futbol.
    Les mateixes ganes que hi posen als partits és la que també hi posen als entrenaments, i això és molt bo.
    Felicitar un altre cop per la feina que estan fent els nostres entrenadors.
    Gràcies Alfonso per la crònica,està molt ben explicat,no t'has deixat cap detall.
    Visca el Santes Creus i els nostres peques!!!

    ResponElimina
  6. Bona nit família.
    Després de llegir, escoltar versions i veure fotos i vídeos, només hem queda felicitar aquests nens que tenim pel bé que fan les coses al camp i per l'esforç i la lluita que posen en cada acció. Ens fan disfrutar molt amb aquest joc que practiquen guiats pels misters Ricard i Robert, que també fan una gran feina.
    Força pre-benjamí C Santes Creus !!!

    Alfonso, ya les gustaría a los periódicos deportivos tener a alguien que les hiciera las crónicas como la que has hecho tu hoy. Felicidades, tendré que ponerme las pilas o me quitas el puesto.

    ResponElimina
  7. Hola a tots!! Aquesta setmana arribo tard!! però veig que la feina ja esta tota feta, així doncs només felicitar com sempre a l'equipàs que tenim pels grans partits que ens donen!!

    ResponElimina
  8. Alfonso Rivera "gemelos"16 d’octubre del 2011, a les 12:29

    Ehhh Joan, pero si no llego ni a reportero. Tan solo hay que darse una vuelta por el blog y ver el trabajo realizado, eso sí ganas de colaborar tenemos todos y es una bonita manera de estar en contacto toda la semana.
    Ánimos peques y a por la Canonja, que os divirtáis mucho.
    Que tingueu un bon cap de setmana companys i fins dimarts.
    Amunt peques, sou molt grans.

    ResponElimina