De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Santes Creus "C" - La Floresta

Grandíssima victòria la d'avui contra La Floresta per 7-2.
El partit ha començat una mica lent, amb molts tocs i el control de la pilota, però al nostre camp. Això ha fet que en una pilota dividida l'equip contrari aprofités per posar-se pel davant en el marcador. Amb el 0-1 s'ha acabat el primer quart. A la represa, ha estat tot molt diferent, no hi ha hagut tant de toc, han fet un joc més directe i en un moment li hem donat la volta al marcador arribant a la mitja part 3-1. Seguint aquest estil de toc i pilota a l'espai, al tercer quart hem aconseguit un parell més de gols i deixat el partit sentenciat. A l'última part ells han tornat a marcar, això si, de penal, que el Raul gairebé atura.
Els golejadors d'avui han estat: Adrià (2), Juan, Alex, Joan C.,  Pol i Arnau.
Felicitar a tots els nens per la lluita i l'esforç durant tot el partit i als entrenador, per la feina que estan fent amb ells.