Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Santes Creus C - La Pastoreta B



Imatge cedides per la família Carbasse - Balañà.

16 comentaris:

  1. Tal com he promès, aquí teniu el vídeo de dissabte passat.
    Gran victòria 8-2 contra La Pastoreta B.
    Força Pre-benjamí C

    ResponElimina
  2. La veritat és que com més els miro més m'agraden, no trobeu que son una pasada per lo menuts que són???. Són espectaculars!!!!!!!!
    De fet ho som tots, no???, sense nosaltres no hi serien ells i sense ells nosaltres no tindriem aquest hobby...
    Que passeu un bon dia!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Per cert Joan el video t'ha quedat superbé, amb el pas del temps vas millorant, jejeje!!!!!!!!
    Es que al mati m'aixeco amb ganes de brometes!!

    ResponElimina
  4. Anna, comparteixo la teva opinió, a mi em passa el mateix, cada dia m'agraden més i cada dia veig el grup més consolidat i m'al.lucina veure com s'arriben a entendre, has acertat l'adjectiu , però ho diré amb majúscules ESPECTACULAR!!! i a pesar de saber que la matèria prima es bona, també hem de dir que els místers tenen molt a veure amb això, crec que tots plegats han evolucionat mooollltt!!
    Joan, amb el permís de la teva consorte, un video fantàstic, perque ja m'he casat que sino..., el de la boda me'l faries tu!!! ja ja ja. Fins dijous companys!!

    ResponElimina
  5. La Mari, l'àvia del Joan Carbasse, dijous fa anys i a l'hora és jubila, penseu en felicitar-la.
    Moltes felicitats !!!

    ResponElimina
  6. NO TINC PARAULES!Qué bonic, tots aquests adjectius amb els que describiu al santescreus c és el que fa que obtinguin aquests resultats.
    Donar les grácies al Gerard per la gravació i al Joan i l´Anna per la publicació , sou un equip fantástic , la música molt bona Anna i Joan,m´encanta aquest equip , el Diumenge no m´ho perdo!.

    ResponElimina
  7. Ei, quin video més bo!!!
    Tant la grabació,com la música(la cançó és perfecte),com els retocs,les repeticions,i sobretot el joc d'aquests petits futbolistes.En aquest video es veu tot,no es pot demanar més.
    Gràcies a tots!
    Gràcies Joan per la felicitació a la meva mare,és una FAN d'aquests petits,està gaudint cada dia amb el seu joc,està esperant amb il.lusió el partit de cada cap de setmana, i ja veieu,fins i tot no es vol perdre ni els entrenaments,s'ho passa PIPA.
    Ens veiem demà a l'entrenament.

    ResponElimina
  8. Quina passada m'he emocionat i tot. Semblava la retransmissió d'un partit de la tele amb les seves repeticions i tot.

    I que bé ho fan els nostres cracks amb el vídeo encara es veu més.

    ESPECTACULAR!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  9. Alfonso Rivera "gemelos"19 d’octubre del 2011, a les 21:24

    No tengo palabras "QUE BONITO", gracias a los PEQUES por dejarnos disfrutar como lo hacemos y gracias a VOSOTROS, por ofrecernos estos recuerdos que no tienen precio, simplemente MIL GRACIAS

    ResponElimina
  10. Tieta Mari moltíssimes felicitats!!!Que aquesta nova etapa de la vida que comences et deixi disfrutar dels teus i amb els teus, més del que has fet fins ara. I sobretot cuida't tu també! Demà no podem venir a l'entreno i per això t'enviem un petonet i una abraçada ben forta. Sé que ets molt fan d'aquests petits només cal veure com els mires i com disfrutes tan en els entrenaments com en els partits,desitjo que et segueixin mantenint aquesta il.lusió.
    Però, però,però....hasta la cançó claveu. Sense paraules! Només una coseta la caiguda del Joan fa patir ehhhhhh, i veure-la repetida encara fa més cosa. Bé crec que esteu posant el llistó molt alt, acaba de començar la temporada i mira tot el que ens regaleu imatge, imatge en moviment, so...cada cop serem més exigents i voldrem com ja vaig dir un dia entrevistes dels protagonistes, dels aficionats, dels entrenadors...ei! és broma.
    Gràcies a tots i totes els que feu possible això tan maco. A TOTS I A TOTES;-)

    ResponElimina
  11. Deixeu-me que dirigeixi unes paraules a una altra avia fan d'aquests menuts i que estara un temps sense poder gaudir dels seus partits ja que avui l'han operada. Molta força, molts ànims i a veure si et treuen el dolor de sobre d'una vegada!
    Una abraçada ava!

    ResponElimina
  12. ANYS I ANYS PER MOLTS ANYS...
    Mari aquesta família Rivera-serrano li dessitja que tingui un día molt especial ,plé d´alegría e ilusió,si avui no ens veiem li enviem un petonás ben fort.
    FELICITATS!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  13. PER MOLTS ANYS MARI!!! des de Casa els Salas Borrull, et dessitgem un fantàstic dia, perque?? "perque tu lo vales". Un petonàs.

    Per cert, jo crec que com a fan dels nostres peques i amb la il.lusió que viu cada partit, jo proposaria que igual que el Barça te "L'avi del Barça", nosaltres la podem adoptar com "L'àvia dels Pre-Benjamins Santes Creus C"!!! ja ja ja

    ResponElimina
  14. També vull enviar un petonàs molt gros per la Cori!! Ànims i molta força, que ja veuràs com aquesta serà la definitiva!!
    Anava a escriure "tieta Cori" i abans "tieta Mari",perque es clar, al final es convertiran en les tietes i avies de tots nosaltres !!! ja ja ja

    ResponElimina
  15. Doncs jo si que ho diré. MOLTES FELICITATS TIETA MARI !!! Una abraçada i un petó molt fort de la famíla Graset Gacén.
    Tieta Cori, molts ànims i endavant.
    Haurem de fer una secció de super-avis/es.

    ResponElimina
  16. Hola tieta Cori.Espero tornar-t'he a veure ben aviat animant als petits futbolistes.A veure si aquesta ha estat la última operació.T'has de recuperar ben aviat per poder-t'he ajuntar amb la mama ara que esteu les doa jubilades i fer grans excursions,ja us ho heu guanyat.
    Petonets i fins aviat.

    ResponElimina