Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 23 d’octubre del 2011

La Canonja A - Santes Creus C

Primera derrota de la temporada davant el C.F. Canonja "A" per 7-1. 
Tot i la gran diferència en el marcador, el partit ha estat molt igualat a l'inici, amb clar domini territorial dels locals, que ens han presionat molt amunt i això ens ha impedit realitzar el nostre joc. Al final del primer quart hem arribat amb 1-0. Al segon quart, poc a poc i gràcies al seu físic més corpulent, s'han anat fent amos i senyors del partit i ens han fet 2 gols més, arribant amb 3-0 a la mitja part. A la represa, hem sortit una mica més espaviladets i hem disposat d'alguna ocasió, cosa que ens ha permès fer el 3-1 en una contra finalitzada per l'Arnau amb una gran assistència del Joan Anaya. Amb el temps ja complert, l'arbitre ha deixat jugar una mica més i ells han aprofitat per fer el 4-1. A l'últim quart, al fer el 5-1, els nostres petits s'han desanimat una mica i ells han disposat de diverses ocasions, però gràcies a la gran actuació del Raul, el resultat final ha estat de 7-1.
Felicitar als petitons pel gran partit que han fet, hem d'estar contents i orgullosos de l'esforç, la lluita i el gran treball contra un equip de segon any.

 Aquesta setmana ha tornar la "pinya".

 Sorteig inicial.

 El gran protagonista del partit.

 L'alegria de marcar.

 L'afició, com sempre, animant durant tot el partit.

Decepció i cares llargues per la derrota.


Us adjunto els resultats i la classificació d'aquesta jornada: 

Jornada 3 (23-10-2011) 
VILASECA C.F. "A"     2 - 5   CAMP CLAR, AT. "A"    
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"     2 - 3   GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"    
SALOU, U.D. "A"     8 - 0   CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"    
ESPORTIU MASSOS DE REUS     0 - 14   MONTBLANC, U.E. "B"    
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"     6 - 2   PARE MANYANET, A.E. "A"    
CANONJA, C.F. "A"     7 - 1   SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"    
TORREFORTA, C.D.C. "C"     2 - 4   ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"    



EquipsPartitsGolsSanció
PuntsJ.G.E.P.F.C.Puntos
1ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"93300274
2CANONJA, C.F. "A"93300215
3CAMP CLAR, AT. "A"93300173
4VILASECA C.F. "A"63201246
5SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"632011812
6SALOU, U.D. "A"3210196
7GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"3110032
8PARE MANYANET, A.E. "A"331021212
9MONTBLANC, U.E. "B"331021619
10ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"33102716
11CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"33102519
12ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"03003317
13ESPORTIU MASSOS DE REUS02002019
14TORREFORTA, C.D.C. "C"03003527

15 comentaris:

  1. Hola a tots!! Com era d'esperar un dia o altre havia d'arribar la primera derrota, i aquesta a estat avui. Però he de dir que ha estat una derrota amb molt bon sabor, doncs han lluitat fins al final i discrepo en la crònica que en s'hagin vingut avall en cap moment, crec que ens han demostrat que tot i la contra del resultat han seguit fins el final sense donar res per perdut, la qual cosa dona molt a dir d'aquest petits. Com sempre, només em queda felicitar-los per la gran feina que han fet i remarcar la gran actuació d'aquest porteràs que tenim i la gran assistència de gol del Joan Anaya. Moltes felicitats a tots!!!

    ResponElimina
  2. Bona nit santes creus "c", dirvos que "DESPRÉS D`UNA DERROTA VE LA VICTÓRIA",Ja sabem que en tindrem més degut a ser el primer any de prebenjamin , pero jo mai llanÇo la tovallola igual ens sorprenen,tenim molta qualitat, moltes ganes, són lluitadors,que es preparin que quan vinguin a casa nostra ja en parlarem!!!!!!!!!.
    Felicitats Raúl ho has fet de maravella i felicitats a la resta de l´equip, SOU MOLT GRANS!.
    Grácies ANNA I JOAN per la crónica i aquestes fotos , molt xules!.
    Grácies JAUME per haver vingut, que ni que estigueu repes ens recordem de tú i ens ha fet molta ilu tornarte a tenir amb els peques, Ricard que amb tú estem també molt bé eh? i clar que amb tú tambe Robert !!!

    ResponElimina
  3. Hola Sònia, quan dic que s'han desanimat, no vull dir que hagin deixat de lluitar i que donguessin el partit per perdut, tot el contrari, perquè si una cosa tenen aquests nens, és que ho donen tot, no donen cap partit per perdut i lluiten fins que l'arbitre xiula el final.

    ResponElimina
  4. Hola boooooooooooona nit! Avui el temps era grisot, ennuvolat, a estones sortia el sol però en definitiva un dia tristot.... com el resultat d'avui, ei com el resultat no com el joc. Tenim uns fieres que per petits que siguin i encara que el contrincant els passi tot un cap i faci el doble de bulto que ells no es torcen, ni es donen per vençuts. Que maquets i valents que són.
    Jaume gràcies per acompanyar-nos avui i donar suport al teu germà i als nostres petits.
    Ricard hem perdut però no deixen de practicar el joc que els hi ensenyeu, oi?
    Afició, hem gaudit, patit i celebrat això sí fent pinya, com sempre.
    Han fet una jugada, no recordo ben bé qui hi ha participat, que si acabava amb gol era per treure´s el barret, una jugada maca, maca, maca.
    Heu jugat tots molt bé guapíssims! Us felicito.
    Gràcies Sònia, a mi també m'ha agradat molt el passe de gol del Joan (amor de madre a part, crec que l'ha vist molt bé, ara que també n'ha fallat unes quantes el pobre)
    Raúl, el Valdés que vigileeee y l'Iker tambien;-)
    De nou felicitar-vos a TOTS!

    ResponElimina
  5. Perdoneu, reporters, cronista.... tot i que encara no he vist les entrevistes dels jugadors i les primeres impresions dels entrenadors (ja,ja,ja dale que te pego...és broooooooooomaaaaaaaaaaaaa) agrair-vos la feina que feu, cap de setmana rera cap de setmana. Que fariem sense vosaltres!!!!
    Bona nit family!!!

    ResponElimina
  6. Ok Joan !! si es així, totalment d'acord!! es que de vegades l'expresió escrita és pot interpretar de moltes maneres, però amb lo clars que som tots plegat, cap problema!!! ja ja ja.

    Ricard el proper partit, roda de premsa!! si no a la Natàlia no la callarem!!! ja ja ja

    ResponElimina
  7. Alfonso Rivera "gemelos"24 d’octubre del 2011, a les 16:00

    Buen partido a pesar del resultado de nuestros peques.
    Podemos estar muy orgullosos de ellos, pese al resultado el único equipo que practico fútbol fue el nuestro, nos ganaron sí, pero también quedaron impresionados por el futbol de los peques y esto es un preámbulo de que las cosas bien echas al final tienen buenos resultados, será esta temporada o la siguiente pero el equipo de nuestros hijos va a dar mucho que hablar, de eso podemos estar seguros.
    Me gustaría felicitar al equipo por el esfuerzo y las muchas cosas buenas que hicieron, desde nuestro portero Raúl, pasando por nuestra línea defensiva que estuvieron enormes ante nuestro rival, no dejándoles jugar nunca cómodamente y finalmente ese centro/delantera que también lo hicieron muy bien y quizás merecieron haber anotado algún gol más.
    Bueno y ahora a pasar página y a por el próximo fin de semana, que tiene premio en forma de “torneo”.

    Y como no gracias, colaboradores del blog, por mantener vivo este blog semana tras semana.

    ResponElimina
  8. Hola a tots,avui qui volen escriure són els petits de casa.
    joan c.:
    m'ho vaig pasar molt be el pertit. ara porto el numero 5,la meva mare jugava a basquet i tambe portava el numero 5.
    anna:
    m'ho vaig passar molt be veient el partit ,tambe vaig jugar amb la claudia.
    bona nit

    ResponElimina
  9. Molt bé Joan i Anna així m'agrada que participeu i digueu la vostra. Ho heu fet mooooolt beeeeeeeeeeee guapíssims. A veure si s'animen els meus peques a escriure, ho intentarem ok.
    Suposo que aquest matí no heu sortit amb barqueta o amb espelmes de casa...quin aiguat aquesta nit, ho heu sentit? I quins llamps i trons!!! Menys mal que no ens va ploure al partit!!!
    QUE TINGUEU UN BON DIA!
    Per cert el Robert esta bé? Al no venir el dia del partit... El Joan em va comentar alguna cosa del peu, pot ser? En sabeu alguna cosa? Si és cert que et milloris.

    ResponElimina
  10. Joan C saps una cosa jo també jugava a bàsquet com la teva mami i portava el número 6 i saps qui porta aquest número del teu equip? Pensa, pensa...si senyor el Jaon A. Coses de família o casualitats de la vida.

    ResponElimina
  11. Ei família, us vaig prometre una sorpresa, doncs ja la teniu. Passeu pel quiosc i compreu el Mundo Deportivo, a la secció de l'esport Cat hi trobareu la foto del nostre equipàs.
    Salut i a presumir.

    ResponElimina
  12. Sorpresa sorpresa !
    Están guapíssims ,al "Mundo deportivo" aixó s´ha de guardar per l´història.
    GRÁCIES PER AQUEST REGAL, FAMÍLIA!

    ResponElimina
  13. Moltes Gràcies!!! la veritat són records per guardar molt xulos!! Es que...., mira que ens tens mal acostumats eh???

    ResponElimina
  14. M'alegro molt que us hagi agradat la sopreseta, però tot el mèrit és dels nens, que ens fan viure tot el que fan al camp amb molta il·lusió i després d'una dolorosa derrota, que millor per agafar força que veure's al diari amb els seus ídols.
    No us prometo res, però aquesta no serà l'última sorpesa...

    ResponElimina
  15. Joan tan bon punt he llegit el missatge he anat al quiosc i ja tinc el mundo deportivo a les meves mans. No cal dir-ho, un gran record.
    Gràcies senyor sorpreses! Espero que no s'acabin!
    Per cert ja he vist al Robert al 100%;-).
    Bona nit.

    ResponElimina